eur:
396.22
usd:
367.4
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Tompai hármasgyilkosság - a nyomozók centiméterről centiméterre vizsgálják át a területet

Bár kétszintesnek látszik, mégis négyszintes az a Tompa melletti épület, amely a múlt heti hármasgyilkosság helyszínéül szolgált, így a nyomozóknak a vártnál nagyobb területet kell átvizsgálniuk.

A nyomozócsoport folytatta a helyszíni szemlét, valamint a tanúk felkutatását és kihallgatását a múlt heti hármasgyilkosság helyszínén, a Tompa határában található egykori lovaspanzióban csütörtökön is - közölte a rendőrség.

Az épület távolról kétszintesnek látszik, de valójában négy szintből áll, mert a föld alatt valóságos pincerendszer van, az első emelet feletti részt pedig beépítették, így óriási területet és számtalan helyiséget kell centiméterről centiméterre átvizsgálni - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Nyíkos Tamás főhadnagy hozzátette: eddig nem merült fel olyan adat vagy bizonyíték, amely szerint az évek óta kihasználatlanul álló épületrészekben csempészárut vagy kereskedelmi mennyiségű terméket raktároztak volna.

A múlt héten, szerdán lánya talált rá a 65 éves férfi holttestére a Tompa határában lévő házban. Értesítette a háziorvost, aki szólt a rendőrségnek. A rendőrök egy melléképületben lévő autó csomagtartójában találták meg a férfi felesége és másik lánya holttestét.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Címlapról ajánljuk
Megvan az első! - Kós Hubert olimpiai bajnok 200 méter háton

Megvan az első! - Kós Hubert olimpiai bajnok 200 méter háton

A szám tavalyi világbajnokának esélyeit óvatosan kezelte a nyilvánosság és a szakma is, de nem kellett félteni a már Amerikában edző 21 éves magyar egyetemistát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×