eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Felsejlik az egy évvel ezelőtti tragédia, ismét elütöttek egy kerékpárost az Árpád hídon

Elgázoltak szerda reggel egy biciklivel közlekedő férfit az Árpád hídon.

A 24.hu úgy tudja, hogy az ötven körüli férfi magánál volt, amikor kórházba vitték a mentők. Egy olvasó szerint az eset körülbelül negyven méterre történt az egy évvel ezelőtti tragédia helyszínétől.

A BRFK megerősítette a baleset tényét. Azt közölték, hogy a Népfürdő utcai feljáró és az Árpád híd kereszteződésében történt a baleset, a Pestről Budára tartó oldalon, és a megsérült biciklist kórházba vitték a mentők.

A mentők szűkszavúan annyit közöltek, hogy egy súlyos sérültet szállítottak kórházba.

Tavaly júliusban életét vesztette egy ember az Árpád híd kerékpárútján. Versenyző autók a szalagkorlátot áttörve gázolták el a 26 éves férfit. Előtte két héttel az Árpád híd budai hídfőjénél a kerékpárúton szabályosan haladó férfit gázoltak halálra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 28. 16:06
×
×
×
×