eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Nyitókép: Pixabay

Elhunyt a Die Hard ikonikus színésze

A színész halálhírét családja közölte, egyelőre nem tudni, mi okozhatta.

86 éves korában, Los angeles-i otthonában elhunyt Tom Bower színész, a Die Hard 2 és a The Waltons filmek színésze. Halálhírét testvére, Robert Bower erősítette meg. Egyelőre nem derült ki, mi okozta a színész halálát.

Tom Bower 1938. január 3-án született, színészi karrierjét pedig tévésorozatok vendégszereplőjeként kezdte, majd 1975 és 1978 között jött számára az áttörés: dr. Curtis Willardot alakította a The Waltons című amerikai történelmi drámasorozatban - írja a Daily Mail nyomán a Bors.

Egy másik ikonikus szerepéről pedig a magyar filmrajongók is nagyon jól ismerik, ugyanis ő alakította a Die Hard 2-ben Marvint, a házmestert. Az ikonikus szerepnek köszönhet pedig egyből világszintű ismertségre tett szerint, hiszen mások mellett olyan olyan sztárokkal dolgozott együtt az 1990-es akciófilmben, mint Bruce Willis, Franco Nero vagy William Sadler.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×