eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Halálos balesetek futószalagon a fővárosban

Két halálos baleset is történt késő délután.

Meghalt egy munkás a Hűvösvölgyi útnál, ahol a villamossíneket újítják fel. A Blikk úgy értesült, hogy egy markoló elsodort egy ott dolgozó munkást, aki a helyszínen életét vesztette.

Korábban két személygépkocsi ütközött a Budapest, XVIII. kerület Kassa utca és Bajcsy Zsilinszky út kereszteződésénél. A balesetben az egyik autó vezetője, egy 29 éves férfi a helyszínen meghalt – írja a rendőrség.

Délután ráfutásos balesetet szenvedett két személygépkocsi péntek az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a 21-es kilométernél, Szigetszentmiklósnál - írja a katasztrófavédelem.

Ikrénynél is

Fának csapódott egy személygépkocsi a 85-ös főúton Győr és Csorna között péntek este, a jármű vezetője a helyszínen életét vesztette - közölte a rendőrség a honlapján. Az autó áttért az úttest bal oldalára, árokba csapódott és fának ütközött Ikrény térségében.

Címlapról ajánljuk
Ki korán kel: Brazília ellen javíthat a női kézilabda-válogatott - élőben

Ki korán kel: Brazília ellen javíthat a női kézilabda-válogatott - élőben

A franciák elleni vereség után 9 órától a brazilokkal játssza második csoportmérkőzését a magyar női kézilabda-válogatott a párizsi olimpián. Kövesse velünk az eseményeket.

Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×