eur:
394.59
usd:
365.44
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pexels.com

Ököllel ütötte meg a biciklis a kutyát sétáltató anyukát

Megütött egy gyerekekkel és kutyákkal sétáló nőt egy kerékpáros Szentendrén. Az ügynek már rendőrségi következménye is van.

Egy helyi közösségi csoportban írtak először arról, hogy a szentendrei Bükkös pataknál egy biciklis és egy nő dulakodott. Pontosabban először a férfi üthette ököllel az asszonyt.

A facebookos beszámoló alapján "a Bükkös patak partján egy nő, négy kisgyerek három jól nevelt kis kutyával sétált. Érkezett egy kerékpáros, aki állítólag az egyik kisgyereket majdnem elütötte". A hölgy erre odaszólt neki.

A beszámoló szerint ezek után a "biciklis odalépett a hölgyhöz, ököllel úgy megütötte a fejét, hogy az kibillent az egyensúlyából, és leesett a meredek partoldalon". Közben a sértett belekapaszkodott a támadó pólójába, így együtt estek le az útról. Itt további ütéseket kapott a nő, aki végül rendőrt hívott.

Többen jelen voltak, így a biciklis nem tudott elmenni, "kénytelen volt megvárni a rendőröket".

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Ripost megkeresésére közölte, hogy az eset körülményeit még vizsgálják. A lap szerint a férfit a helyszínen előállították a rendőrök, súlyos testi sértés kísérlete miatt folytatnak ellene eljárást.

A Szentendre Blogol oldalán nagyon sokan szóltak hozzá az esethez. A Index még látott olyan bejegyzést, amely szerint egy 45 év körüli férfiról van szó, aki egy közismert társadalomkutató cégnél vezető beosztásban dolgozik. Később a hozzászólásokat korlátozták az oldalon, sőt hétfő délelőtt levették az oldalról az esetről szóló bejegyzéseket.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×