eur:
392.89
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Damu Roland a Fővárosi Törvényszéken, ahol erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték a sorozatszínészt, valamint 5 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától. A bíróság jogerős döntésével megváltoztatta a Pesti Központi Kerületi Bíróság tavaly szeptemberben hozott elsőfokú ítéletét, amelyben első fokon hat év börtönre ítélték és hat évre eltiltották a közügyektől.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Damu Roland intenzívre került

Mélyaltatásban tartják a színészt, állapota kritikus.

Damu Roland ismerősei november végén adtak hangot aggodalmaiknak, mert napokig nem tudtak róla semmit. A színész végül december elsején jelentkezett közösségi oldalán, mindenkit megnyugtatva, hogy nemrég engedték ki a kórházból, és ágynyugalmat írtak elő számára. Az nem derült ki, hogy mi okozta az egészségügyi problémáit.

A Bors a színész egyik ismerősére hivatkozva csütörtök reggel arról számolt be, hogy Damu Roland kritikus állapotban, mélyaltatásban fekszik kórházban. A bulvárlap információ szerint egyik kórházból a másikba szállították, és jelenleg is az életéért küzdenek. De arról tovább sem tudni, hogy mi a kórházi kezelésének az oka.

A Bors arra is kitér, hogy Damu Roland egészségügyi problémái nyár végén kezdődtek, ami miatt nem tudott munkát vállalni, így ismerősöktől, barátoktól próbált anyagi segítséget kérni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×