eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nagy Feró a Beatrice együttes koncertjén a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn 2017. július 20-án.
Nyitókép: Veres Nándor

Nagy Feró sem úszta meg a koronavírust

Feleségét sokkal jobban megviselte a fertőzés, mint a Beatrice frontemberét.

Néhány héttel ezelőtt Nagy Feró és a felesége is megfertőződött a koronavírussal, miután a Beatrice frontembere egy titkos projektet forgatott, és ott az egyik kollégájától elkapta a betegséget – írja a Star magazin.

„A kedvesem sokkal rosszabbul viselte a fertőzést, több pihenésre volt szüksége. Szerencsére három–négy nap alatt átment rajtunk” – közölte az énekes, aki – szavai szerint – kisebb pánikba esett, miután mégiscsak egy világjárványról van szó. Iszonyúan fáradt volt, ki sem bírt kelni az ágyból, nehezére esett a mozgás. Láza ugyan nem volt, súlyos tünetekről, szövődményekről pedig szó sem volt – árulta el a zenész.

Nagy Feró azt is kiemelte, rettentően fájt számára, hogy nem láthatta az unokáit, de felül kellett emelkedni ezen, hiszen az ő egészségük mindennél fontosabb.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Az Európai Unió úgy döntött, büntetővámokat vet ki a Kínából importált elektromos autókra, válaszul a versenytorzító kínai állami támogatásokra, amelyekkel a távol-keleti ország saját autóiparát erősítette az elmúlt években. Ez a lépés nem minden európai szereplőre hat egyformán, és fennáll annak a lehetősége, hogy megegyezés helyett kereskedelmi háború robban ki az EU és Kína között. Ez pedig egy még súlyosabb döntéshez vezethet, a kibocsátáscsökkentési célok módosításához.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×