eur:
394.91
usd:
366.01
bux:
71498.04
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Adósság miatt lefoglalták és eladták egy család kutyáját

A család kifogásolta a lépést, amely nagy felháborodást váltott ki, ráadásul a kutya vevője sem elégedett.

Ahlen német város önkormányzata csütörtökön megvédte nagy felháborodást kiváltó döntését arról, hogy lefoglalta és az eBay-en eladta egy család kedvenc kutyáját, így egyenlítve ki adósságukat.

Az ingatlantörvény lehetővé teszi értékes tulajdon, így Edda, a mopszli lefoglalását is. Jogszerű volt a kutya áruba bocsátása - magyarázkodott Dirk Schlebes, a városi önkormányzat pénzügyi felelőse. Az önkormányzat 750 eurót kért a kutyáért a eBay-en. "Valamivel kisebb összeget kaptunk érte, a pénz a várost gyarapította - tette hozzá.

Mind a vevő, mind a család, amelytől lefoglalták a kutyát, nagyon elégedetlen a lépéssel. A nő, aki kifizette a pénzt Eddáért, rossz üzletnek tartja a vásárlást. Az állat ugyanis beteg, orvosi kezelése költséges - jelentette a helyi média.

Edda új tulajdonosa jogi következményekkel fenyegette meg a várost. Vissza akarja kapni pénzét, és meg akarja kapni annak a kezelésnek a költségeit is, amelyet Edda szemének gyógyításáért végeztetett egy klinikán.

A mopszli egykori tulajdonosai kedvencük lefoglalását sérelmezik, nagyon hiányzik nekik Edda.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. AOroszország és Kína közös hadgyakorlatot tartott a határon átnyúló terrorizmus visszaszorításáért hétfőn. A két hatalom először tartott ilyen akciót Moszkva 2022-es ukrajnai inváziója óta – írja a South China Morning Post. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×