eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Alec Baldwin amerikai színész bírósági meghallgatására érkezik a New York-i Manhattanben 2019. február 23-án. Alec Baldwint egy 49 éves férfi vádolja azzal, hogy megütötte 2018. november 2-án, miután összevesztek azon, kié legyen az üres parkolóhely a színész New York-i otthona közelében. Baldwint vétkesnek találták és zaklatás miatt indulatkezelési terápiára való részvételre kötelezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Justin Lane

Alec Baldwin bűnösnek mondta magát

Alec Baldwin szerdán bűnösnek vallotta magát egy férfi zaklatásában, akivel egy parkolóhely miatt vesztek össze tavaly ősszel.

A 60 éves amerikai színésznek szerdán kellett megjelennie az illetékes New York-i bíróság előtt. A szabálysértés, amellyel vádolták, a legalacsonyabb szintű az amerikai jogrendben. Baldwin belegyezett abba, hogy egynapos dühkezelési kurzuson vesz részt.

A felperes azzal vádolta meg Baldwint, hogy meg akarta ütni őt, amikor november 2-án vitába keveredtek egy parkolóhely miatt a színész manhattani lakásának épülete előtt. Baldwin ügyvédje akkor azt mondta, hogy az utcáról készült videofelvételek igazolni fogják ügyfele ártatlanságát.

A bírósági meghallgatáson Baldwin csupán a bíró rövid kérdéseire válaszolt. A tárgyalás után nem nyilatkozott az összegyűlt újságíróknak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×