eur:
392.49
usd:
362.04
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Kulka János színművész a Garas Dezső (1934-2011) Kossuth-díjas, kiváló és érdemes művész, a nemzet színésze szülőházán elhelyezett emléktábla avatásán Budapesten, a VII. kerületi Alsó erdősor utcában 2016. december 9-én.
Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

Újabb darabot vállalt Kulka János

Új darabban tér vissza a színházba Kulka János, a Trojka Színházi Társulás Csehov-drámájában játszik majd márciusban.

A színművész a nyilvános szereplésektől és a színpadtól is teljesen eltávolodott. Jó ideig úgy tűnt, nem is tér vissza, ugyanis felmondta szerződését a Katona József Színházzal. 2018-ban azonban kiderült, hogy feltűnik egy magyar thriller egyik kiemelt szerepében – emlékeztetett a Blikk.

Később kiderült, színpadon is láthatják Kulka Jánost a rajongók, ugyanis a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport Árvácska című darabjában – melyet január 31-én mutatnak be – vállalt el egy kisebb szerepet. Most pedig kiderült, hogy márciusban újabb darabban szerepel majd: a Trojka Színházi Társulás Cseresznyéskert-feldolgozásában kapta meg Firsz, az öreg inas szerepét. A darabban feltűnik Gryllus Dorka is, aki így nyilatkozott a lapnak:

„nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok Jánossal. Mindig is nagyon szerettem a gondolkodásmódját, igazán elképesztő ember”.

A darab rendezője, Soós Attila kifejtette, hogy hosszas egyeztetés előzte meg a közös munkát, de régi vágya teljesült azzal, hogy Kulka Jánost rendezheti. Mint mondta, a színművésszel Gryllus Dorkával történt beszélgetésünk után vette fel a kapcsolatot augusztusban.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×