eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Curtisnek le kellett mondania a nagykoncertet

Elmarad a rapper és Emilio tavaszra tervezett fellépése.

A Majkával való viharos szakítása után Curtis Emilióval kezdett el zenélni, és azt tervezték, hogy tavasszal nagyszabású koncertet tartanak. Most azonban kiderült, hogy az előadás később lesz - írta a Blikk.

"Sajnálattal tájékoztatjuk a közönséget, hogy a Papp László Budapest Sportarénában 2019. április 27-re tervezett Curtis&Emilio koncert későbbi időpontban kerül majd megrendezésre. A művészek azért döntöttek így, mert televíziós és egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudtak volna megfelelően felkészülni a koncertre. A megvásárolt jegyek visszaválthatóak. Amint megvan az új időpont, tájékoztatjuk a közönséget" - közölték a koncert szervezői.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Megjelent a McKinsey legfrissebb autóipari trendekre vonatkozó globális fogyasztói felmérése, amelyben több izgalmas megállapítás is található. Természetesen az anyag gerincét az elektromos autózás teszi ki, erre vonatkozik a legtöbb kérdés, és az látszik, hogy a fogyasztók egyre nagyobb hajlandóságot mutatnak az elektromos autók vásárlására, de többek között a töltéssel és a költségekkel kapcsolatos vélt vagy valós aggályok továbbra is komoly korlátot jelentenek. A felmérés ezen felül megállapítja azt is, hogy globálisan az EV-tulajok 29 százaléka akar visszaváltani belső égésű motoros autóra, míg az USA-ban ez az arány közelíti az 50 százalékot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×