eur:
394.45
usd:
365.3
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Termálmedence a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda bővítésével kialakított új élményfürdőben az átadás napján, 2014. december 21-én.
Nyitókép: Termálmedence a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda bővítésével kialakított új élményfürdőben az átadás napján, 2014. december 21-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Hajtóvadászat Hódmezővásárhelyen: valaki a nagydolgát rendszeresen a strand medencéjében végzi

Valaki heti rendszerességgel a meleg vizes medencében végzi el a nagydolgát a vásárhelyi strandon. Erről Márki-Zay Péter polgármester beszélt egy lakossági fórumon.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere egy tabáni lakossági fórumon beszélt arról, hogy valaki a hódmezővásárhelyi strand meleg vizes medencéjében végzi most már heti rendszerességgel a nagydolgát. Ezzel hatalmas kárt okoz a fürdőnek.

– A városnak rengeteg pénzébe kerül, hogy emiatt le kell engedni a medence vizét, majd ismét feltölteni – mondta a városvezető. A fórumról készült videón hallatszott, hogy a jelenlévők közül többen is azt mondták, "Ez gyalázatos!", amivel mi is egyetértünk.

– Meglehetősen szomorú jelenség. Kicsit úgy tűnik, mintha szándékosan akarna valaki nekünk többletköltséget okozni. Nem példátlan az eset, tehát nem feltétlenül kell politikai motivációt keresni mögötte. Néhány éve már előfordult ugyanez - írja a Délmagyar.hu.

Márki-Zay Péter utalt rá, tudják, hogy nagyjából milyen időpontokban szokott az illető a meleg vizes medencébe piszkítani. A helyet kamerákkal is figyeltetik, illetve az úszómestereket is ráállították. A vízbe rondítás érthető módon zavarja a többi vendéget, így a törzsvendégek is azon vannak, hogy minél hamarabb lebuktassák az elkövetőt.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×