eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Toronto, 2017. szeptember 11.George Clooney amerikai színész-rendező a Suburbicon című filmje vetítése alkalmából tartott sajtóértekezleten a 42. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. szeptember 10-én. (MTI/EPA/Warren Toda)
Nyitókép: MTI/EPA/Warren Toda

Elcsapta a motorozó filmsztárt egy autó

George Clooney egy forgatásra tartott, amikor baleset érte Szardínia szigetén.

A La Nuova Sardegna című helyi újság szerint az 57 éves színész A 22-es csapdája forgatásra tartott motorjával, amikor Costa Corallina közelében elütötte egy autó. Egy fotón látszik, hogy az autó szélvédője betört.

A helyi újság beszámolója szerint a filmsztár csupán könnyebb csípősérülést szenvedett, de elővigyázatosságból kórházba vitték.

A rendőrségnek nem volt információja a balesetről, a kórház pedig nem válaszolt a lap megkeresésére. Egyes források szerint George Clooney már távozott a kórházból. A filmsztár a regény Olaszországban játszódó jeleneteinek forgatása idejére családjával Szardíniára költözött. A Joseph Heller regényéből készülő, hat részből álló minisorozatnak ő a rendezője, producere és egyik szereplője is.

Címlapról ajánljuk
Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Mivel telik Nagy-Britanniában az elsöprő győzelmet aratott, új miniszterelnök első napja? Sir Keir Starmernek levelet kell írni az atomtengerek kapitányaival, meg kell ismerkednie a rezidencia személyzetével... és az állandó lakóval: Larryvel, a macskával.

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Államadósság-kezelő: a Portfolio írhat róla, de tömegek nem fognak itthon Nvidia-t vagy kriptót venni

Államadósság-kezelő: a Portfolio írhat róla, de tömegek nem fognak itthon Nvidia-t vagy kriptót venni

Bárhogy is nézzük, jócskán megemelkedett az államadóssági ráta Magyarországon, ezen belül pedig felkúszott a devizában denominált tartozás részesedése is. Ez merőben új helyzetet eredményez hazánkban, akár a piacokról, akár pedig a lakosságtól várnánk a költségvetés és a korábban felvett hitelek finanszírozását. Erre pedig – elemzői várakozások szerint – jelentős szükség is lesz, hiszen a következő időszak magas költségvetési hiánya, a magyar gazdaságpolitika erős választási ciklikussága, továbbá a viszonylag magas kamatszolgálat is mind azt vetítik előre, hogy egyhamar nem kerül egyensúlyba a büdzsé bevételi és kiadási oldal. A hazai államadósság-finanszírozás előtt álló főbb kihívásokról volt szó a Checklist hétvégi különkiadásában, melyben Madár István, lapunk vezető makrogazdasági elemzője olyan szakemberekkel beszélgetett, akik nap mint nap testközelből figyelik az államháztartás, a monetáris politika és a pénzpiacok főbb folyamatait: a műsorban vendégünk volt Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója, Kuti Zsolt, a Magyar Nemzeti Bank vezető közgazdásza és Loncsák András, a VIG Alapkezelő befektetési igazgatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×