Infostart.hu
eur:
382.2
usd:
328.23
bux:
108922.07
2025. december 7. vasárnap Ambrus
Nemzetközi Űrállomás, 2018. április 21.Az amerikai Országos Repülésügyi és Űrkutatási Hivatal, a NASA által közreadott képen Scott Tingle amerikai űrhajós mutatja a Földtől 400 kilométerre keringő Nemzetközi Űrállomáson (ISS) termesztett zöldségeket 2018. április 20-án. (MTI/EPA/NASA)
Nyitókép: -------------------

Pizzák lebegnek a világűrben

Két érdekes képet is közreadott az amerikai űrkutatási hivatal. Az egyiken a Nemzetközi Űrállomás növénytermesztési programja, a másikon a "pizzaprogram" látható.

Nemzetközi Űrállomás, 2018. április 21.
Az amerikai Országos Repülésügyi és Űrkutatási Hivatal, a NASA által közreadott képen Richard Arnold amerikai, valamint Oleg Artemjev és Anton Skaplerov orosz űrhajósok (b-j) pizzát készítenek a Földtől 400 kilométerre keringő Nemzetközi Űrállomáson (ISS) 2018. április 20-án. (MTI/EPA/NASA)
Nemzetközi Űrállomás, 2018. április 21. Az amerikai Országos Repülésügyi és Űrkutatási Hivatal, a NASA által közreadott képen Richard Arnold amerikai, valamint Oleg Artemjev és Anton Skaplerov orosz űrhajósok (b-j) pizzát készítenek a Földtől 400 kilométerre keringő Nemzetközi Űrállomáson (ISS) 2018. április 20-án. (MTI/EPA/NASA)
Nemzetközi Űrállomás, 2018. április 21.
Az amerikai Országos Repülésügyi és Űrkutatási Hivatal, a NASA által közreadott képen Richard Arnold amerikai, valamint Oleg Artemjev és Anton Skaplerov orosz űrhajósok (b-j) pizzát készítenek a Földtől 400 kilométerre keringő Nemzetközi Űrállomáson (ISS) 2018. április 20-án. (MTI/EPA/NASA)
íme a pizzák nagyobb méretben (MTI/EPA/NASA)

Címlapról ajánljuk
Vinkó József: én is megdöbbentem, milyen titkokat, rejtett történeteket mutatnak Budapest egyes gasztrohelyei

Vinkó József: én is megdöbbentem, milyen titkokat, rejtett történeteket mutatnak Budapest egyes gasztrohelyei

Nagyon is létezik gasztroturizmus – mondta Vinkó József, a Magyar Konyha magazin főszerkesztője az InfoRádió Aréna című műsorában, és felhívta a figyelmet újonnan összeállított gasztroséta helyekre. Beszélt arról is, hogy a hozzánk látogató külföldiek hetven százaléka milyen ételt keres, és hogy leáldozik-e a fine dining csillaga. Megtudhattuk tőle azt is, miért „házasítják” a japán és a perui konyhát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2025.12.08. hétfő, 18:00
Szlávik János
a Dél-Pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×