eur:
397.69
usd:
358.48
bux:
74129.58
2024. október 1. kedd Malvin
Rendőr helyszínel 2018. április 15-én Nagykanizsán a Balatoni úton, ahol egy anyát és kisgyermekét gázolta el a zebrán egy autós. A gázoló segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, de a rendőrök később elfogták. Az anyát és gyermekét kórházba vitték, sérülésükről nincs információ.
Nyitókép: Varga György

Négy gyermeke van az anyának, akit a cserbenhagyásos gázolással vádolnak Nagykanizsán

Nagykanizsán egy autó elgázolt egy édesanyát és gyermekét, majd vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Éva és négyéves kisfia éppen a település egyik forgalmas útján akart átkelni a zebrán: a gyermek futóbiciklijén igyekezett édesanyja mellett, amikor az átkelőhöz érkező fekete autó elsodorta őket. Az A osztályos Mercedes volánjánál ülő asszony megállás nélkül továbbment: a Blikk információi szerint a négygyerekes anyának az egyik gyermeke is az autóban ült a baleset pillanatában. A családfő szemtanúja volt, ahogy partnerét és kisfiát elgázolja az autó.

Éva és a kisfiú az életéért küzd.

A Blikk úgy tudja, a háromfős család éppen vendégségből indult hazafelé, amikor bekövetkezett a tragédia. Az esetnek több szemtanúja is volt, sőt, a sofőr ámokfutását az egyik közeli műhely biztonsági kamerája is felvette. Az információk szerint a gyermeknek a koponyája, míg édesanyjának a gerince sérült meg.

A baleset során súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek mindketten. A kisgyermeket a pécsi egyetemen ápolják, az édesanya a nagykanizsai kórház traumatológiai osztályán fekszik jelenleg – közölte a Kanizsai Dorottya Kórház.

A fekete Mercedes sofőrjét egy közúti igazoltatás során fogták el a rendőrök a gázolás után pár órával. Az autó a bal elejével sodorta el az anyát és gyermekét. A gázolót a rendőrök őrizetbe vették, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×