eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Shane Tusup dührohama: folytatódik a bírósági ügy

Az Iron Aquatics úszóklub egykori trénerével minősíthetetlenül viselkedett Shane Tusup tavaly áprilisban a debreceni országos bajnokságon. Az elbocsájtott edző két pert is indított.

Az Iron Aquatics úszóklub egykori trénerével került összetűzésbe Shane Tusup tavaly áprilisban a debreceni országos bajnokságon. A klub egyik tulajdonosa, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka (28) amerikai edző-férje szemtanúk szerint halálosan megfenyegette és lökdöste skót kollégáját a medence mellett. Az ok: nem nevezte be a férfiváltót a versenyre - írja a Blikk.

Az egyesület az incidenst követően megvált Wardtól, aki sérelmei miatt munkaügyi és személyiségi jogi pert indított. Előbbit a bíróságon kívül rendezték a felek, utóbbit azonban nem. A Blikk elérte a kirúgott edzőt, aki elárulta: sokba kerül a pereskedés, ennek ellenére pénzt nem követel, csak azt kérte a bíróságtól, állapítsa meg, hogy Tusup és cége, az Iron Corpora­tion megsértette a személyiségi – az emberi méltósághoz, a becsülethez és a jó hírnévhez fűződő – jogait.

Ez az ügy nekem és a feleségemnek anyagilag sokba kerül, de úgy éreztük, hogy így cselekszünk helyesen – írta a jelenleg Új-Zélandon tartózkodó skót szakember a lap érdeklődésére. – Tudtam, hogy drága lesz a per, de végigcsinálom.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×