eur:
393.14
usd:
363.58
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Kényszerleszállás a Liszt Ferenc-repülőtéren

Felszállás közben kidurrant a Ryanair Budapest – Koppenhága járatát teljesítő Boeing 737-800-as repülőgép főfutójának egyik gumiabroncsa, ezért a járat visszafordult Ferihegyre pénteken este. A reptérre a városból is riasztottak tűzoltóegységeket.

Az EI-FRR lajstromjelű repülőgép személyzete a felszállást követően Tápiósáp feletti várakozott, majd a budapesti repülőtér 31L futópályájára végezték el a megközelítést, ahol később biztonságosan leszálltak - írja az airportal.hu.

A repülőgép a Repülőtéri Hivatásos Tűzoltóparancsnokság egységeinek kíséretében hagyta el a futópályát, majd megkezdték a repülőgép átvizsgálását a repülőtér egyes forgalmi előterén.

A héten már második alkalommal kapott defektet felszálló repülőgép Ferihegyen. Akkor az eseményt követően mintegy fél órára le kellett zárni a repülőteret, mert a futópálya felülete megsérült és ki kellett javítani.

Szeptember 25-től egypályás üzem van Ferihegyen, mert a 13L/31R futópályán karbantartási munkálatokat végez a reptérüzemeltető.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×