eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Ezt kapták az álrendőrök

Kétdimenziós álrendőrautóval lassította a gyorshajtókat egy amerikai férfi.

Egy furnér lemezből kivágott, életnagyságú álrendőrautóval vette rá éveken keresztül a gépkocsivezetőket a sebességcsökkentésre egy massachusettsi férfi.

A rendőrségi járőrkocsiként gyakran használt Crown Victoria típusról mintázott, alumínium lemezzel borított kétdimenziós álrendőrautót egy barátjától kapta, akinek autójavító műhelye volt. A lakeville-i férfi hétvégeken és ünnepnapokon helyezte ki az álrendőrautót.

Kelly Tufts elmondta, hogy a helyi rendőrség jóváhagyta a jelzést, de az elhaladó gépkocsivezetők sértő megjegyzésekkel, kézjelekkel adták tudtára nemtetszésüket. "Ha otthonuk közelében állna, örülnének neki, mivel lelassítja a gyorsan haladó autókat" - magyarázta.

Címlapról ajánljuk
Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Továbbra is későn fordulnak orvoshoz a férfiak Magyarországon, ezért országos férfiegészség-kampány és PSA-szűrést indul betegszervezetek és az urológusszakma összefogásával a prosztatarák ellen. Itthon naponta három férfi hal meg a betegségben, pedig a prosztatarák korai felismerés esetén jól gyógyítható.

Kevés a nevelőszülő, az örökbefogadás segítésével oldaná meg a helyzetet a kormány

Felgyorsítja a kórházakban hagyott újszülöttek örökbefogadási eljárását a kormány. Az elmúlt hónapokban már havonta csaknem kétszáz gyermek volt a kórházi osztályokon úgy, hogy a rokonaik nem keresték őket. Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa fővárosszerte akciókkal hívja fel a figyelmet a kórházban hagyott csecsemők ügyére és az országos nevelőszülő-hiányra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×