eur:
394.5
usd:
365.41
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Megdöbbentő részletek a halálos tököli repülőbalesetről

Megdöbbentő részletek a halálos tököli repülőbalesetről

Repülőoktató és növendéke halt meg a tököli repülőtérnél történt balesetben. Egy szemtanú szerint motorhiba miatt zuhantak le.

Két ember vesztette életét tegnap délután a Pest me­gyei Halásztelek mellett, ahol lezuhant egy kisgép, ami a közeli tököli repülőtérről szállt fel. A Velvet információi szerint F. Tibor oktató és tanítványa halhatott meg a balesetben.

A tököli reptéren rögzített webkamerás felvételen az látszik, hogy a Falke SF típusú motoros vitorlázó repülőgép 15 óra 5 perckor felemelkedik a földről. A rendőrség szerint ezután alig 15 perccel a gép a szomszédos Halásztelek közelében lezuhant. Iskolaköröket tettek meg, éppen a hetediknél tartottak, amikor megtörtént a tragédia. A felvételen ezután már csak az látható, hogy rendőrautók tartanak a baleset helyszíne felé, és egy pillanatra a felcsapó lángok is látszanak. A Borsnak nyilatkozó szemtanú Halásztelekről nézte végig a végzetes balesetet.

– Éppen kint voltam az udvaron, és arra kaptam fel a fejem, hogy egy hangosan hörgő kisrepülő száll Halásztelek felé, a Duna budai oldala felől. Egyre alacsonyabbra süllyedt, miközben a reptér felé fordult. Borzalmas volt nézni, rettenetes zaj kísérte a zuhanást – mesélte a szemtanú.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×