eur:
393.51
usd:
364.34
bux:
71851.09
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Meghalt egy kisfiú, mert antibiotikumok helyett csak homeopátiás kezelést kapott

Mélyen megrendítette és felháborította az olasz közvéleményt, hogy belehalt a kétoldali középfülgyulladás szövődményeibe egy hétéves kisfiú, mert szülei csak homeopátiás kezelésben részesítették.

A Marche tartományban, Cagli városban élő Francescót csak azután vitték kórházba, hogy elvesztette az eszméletét, és életét már nem tudták megmenteni, mert az antibiotikumokkal mindaddig nem kezelt középfülgyulladás átterjedt az agyvelőre.

A La Repubblica című lap szerdai beszámolója szerint a gyermek már évek óta csak homeopátiás kezelésben részesült, ha megbetegedett. Így történt ez legutóbb is, azonban a terápia nem használt, a fiú állapota egyre romlott, és végül a hétvégén agyvelőgyulladásban elhunyt a kórházban.

Az anconai ügyészség gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolja Francesco homeopata orvosát, és vizsgálat indult a szülők ellen is.

A gyermek nagyapja az orvost hibáztatja, aki szerinte megfélemlítette a lányát, és visszatartotta attól, hogy időben kórházba vigye a fiút.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Rejtett diszkrimináció – Az idősek sajnos Magyarországon láthatatlanok

Rejtett diszkrimináció – Az idősek sajnos Magyarországon láthatatlanok

A sajtóban megszaporodtak azok a híradások, melyek szerint a nyugdíj mellett dolgozók száma tíz év alatt megnégyszereződött. Az elemzők jelentős része szerint a nyugdíjak annyira alacsony összegűek, hogy egyre több nyugdíjas kényszerül a megélhetése érdekében a nyugdíj mellett is dolgozni, és emiatt emelkedik jelentősen a nyugdíjas dolgozók száma. Vajon valóban ez a helyzet? 2. rész.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×