eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Erre figyeljen, ha ma Budapesten közlekedik

A BKK járatai ma az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, de több helyen útlezárásokra, korlátozásokra, forgalomváltozásra kell számítani - tudatta a BKK.

A fővárosban

díjmentesen lehet parkolni a közterületi parkolókban holnap reggelig.

Kivétel ez alól a Várban lévő és a Citadella alatti, a Flórián üzletközpont melletti, valamint az őrzött, fizetős P+R parkolók.

Lezárták a Lánchíd utcát rendezvény miatt holnap reggelig.

Ugyancsak zárva a Belgrád rakpart az Irányi utca és a Havas utca között vízvezeték-felújítás miatt. A 15-ös és a 115-ös autóbusz a Kiskörúton át közlekedik, több megálló kimarad.

A X., Kápolna utcában kifelé korlátozásra lehet készülni közműjavítás miatt.

A Budaörsi úton a Hosszúréti út és a Lépés utca között egy rövidebb szakaszon sávelhúzással haladhat a forgalom, mert vízvezetéket építenek.

A XVI., Thököly utat egyirányúsították a Veres Péter úttól a Vámosgyörk utcáig csatornaépítés miatt. A Sasvár utca ugyancsak egyirányú lett a Thököly úttól a Batsányi János út felé.

A 277-esés a 931-es autóbusz az eredeti útvonalon közlekedik, viszont az Örs vezér tere felé a Veres Péter út, a Bosnyák tér illetve Árpádföld felé a Thököly út megállót továbbra sem érinti.

A XVII.,Péceli úton a Zrínyi utca és a Czeglédi Mihály utca között korlátozásra számíthatnak útépítés miatt.

A XX., Török Flóris utcában a Bíró Mihály utca és a Kossuth Lajos utca között csatornát építenek. A Topánka utcából a Török Flóris utcába nem lehet balra kikanyarodni. A 166-os autóbusz terelt útvonalon közlekedik, a Gubacsi út/Határ út felé nem érinti az Ady Endre utca (Topánka utca) megállót.

Törökbálinton, a Munkácsy Mihály utcában a Szent István utca és a Dióskert között felújítják az útburkolatot, emiatt a 140-es és a 140B autóbusz a dióskerti betérő kihagyásával közlekedik, nem érinti a Művelődési ház és a Dióskert megállót.

Lezárják a XI., Balatoni úton az Egér út közelében a vasúti hidat éjszakánként 21 óra és másnap 5 óra között karbantartás miatt (időszakonként várhatóan május 6-ig). Kerülni a Repülőtéri út–Tóberek utca–Kánai út útvonalon lehet.

A 101E, a 141-es és a 187-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik, több megállót nem érint. A munkavégzés idején napközben útszűkületre kell számítani.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×