eur:
394.97
usd:
367.46
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Óriási King Kong bömböl a belvárosban

Óriási King Kong bömböl a belvárosban

Óriási King Kong-fejet állítottak ki a New York-i Times Square-en. Az 5,5 méter magas robot, amely mozogni, morogni és bömbölni is képes, a hamarosan a mozikba kerülő Kong: Koponya-sziget című kalandfilmet beharangozó kampány része.

A King Kong-fejet, amely az eddig készített legnagyobb animatronikus figura, a hírességeket ábrázoló viaszszobrairól ismert Madame Tussauds múzeum marketingigazgatója mutatta be a metropolisz szívében kedden. A hatalmas majomfej mellett bambuszdzsungelt is telepítettek a térre.

"A fej mérete valóban hűen ábrázolja, hogy mekkora lenne a mitikus Kong, ha itt állna. Amikor elbődül, 90 decibellel tölti be hangja a teret, ami egy Boeing 737-es landolásának hangorkánjához hasonlít" - mondta el Eric Fluet.

Madame Tussauds londoni múzeumában ezzel egy időben nyílt meg a Skull Island Experience elnevezésű attrakció, amelyben a filmben James Conrad kapitányt alakító Tom Hiddleston viaszszobra is megtalálható.

A Kong: Koponya-sziget című filmben egy expedíció érkezik a rejtelmes szigetre, ahol felfedezik a hatalmas emberszabású majmot, amely élet-halál harcot vív a sziget szörnyű ragadozóival.

A kalandfilmet csütörtöktől vetítik a magyar mozikban.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×