eur:
394.82
usd:
367.48
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

"Veszprémben bomba fog robbanni!" - Telefonos fenyegetés

Vádemelési javaslattal zártak le egy közveszéllyel fenyegetés miatt indított nyomozást a veszprémi rendőrök.

Az eljárás adatai szerint 2016. május 3-án 15 óra 48 perckor egy 17 éves somlójenői fiatalember felhívta a 112-es segélyhívót azzal, hogy Veszprémben bomba fog robbanni, majd a beszélgetést megszakította. Adatgyűjtést követően a Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozóinak sikerült beazonosítani a lehetséges elkövetőt. Gyanúsítotti kihallgatása során a fiatalember nem tudta tettét megindokolni.

A közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×