eur:
400.43
usd:
369.68
bux:
74127.83
2024. október 18. péntek Lukács

Huszonnyolc év után véletlenül találkoztak a kórházban elcserélt ikrek

Huszonnyolc év után, véletlenül találkoztak először azok a spanyol ikrek, akik közül az egyiket még születésekor, a kórházban elcseréltek egy másik csecsemővel.

A két spanyol nő Gran Canaria egyik kórházában született, ám az egyiküket nem a saját családjának, hanem egy másik kislány szüleinek adták oda. Ezzel egy időben e másik család gyermekét odaadták az ikerlányok szüleinek, így a három kislányból kettő idegen családnál nevelkedett fel.

A ma 35 éves ikrek - akiknek a nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra - még 2001-ben, szülőhelyükön, teljesen véletlenül találkoztak össze az egyikük barátnőjének köszönhetően.

A barátnő - mint az elcserélt lány ügyvédje, Sebastián Socorro a Cadena Ser spanyol kereskedelmi rádiónak elmondta - egy bevásárlóközpont egyik üzletében dolgozott, ahová betért vásárolni a számára ismeretlen, ám kedves ismerősére megszólalásig hasonlító másik iker.

Az előadónő, mivel azt hitte, barátnőjét látja, odament hozzá, hogy puszit adjon neki, a vevő azonban elhárította a közeledését. Az eladónő azonnal felhívta barátnőjét, aki megerősítette, hogy nem járt az áruházban. Néhány nap múlva a másik ikerlány ismét felkereste az üzletet - akkor szervezték meg a két nővér első találkozását.

Az ügyvéd - aki szerint a két nő hasonlósága lenyűgöző - most 3 millió eurós kártérítést követel védencének az őt ért "erkölcsi kár" és az adminisztratív hibák miatt, amelyek károsan befolyásolták kliense "személyes és családi fejlődését".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×