eur:
400.97
usd:
369.09
bux:
75170.39
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Megtalálták a Balatonnál eltűnt kisfiú holttestét - képriport

Megtalálták annak az ötéves kisfiúnak a holttestét, aki délután tűnt el a balatonszemesi vitorláskikötő mólójáról - mondta el az InfoRádiónak a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője.

Tarr Mihály közölte: a gyermek holttestét délután öt órakor találták meg a vízimentők búvárai a móló három méter mély vizében.

A szóvivő beszámolója szerint délután három óra körül három gyermek horgászott együtt a parton. A két nagyobb fiú egy időre magára hagyta a kisebb gyermeket, ám amikor visszatértek, már csak a homokozó vödrét találták meg a mólón. A fiúk ezután riasztották a mentőket.

A tragédiának nem volt szemtanúja, az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Holttest Siófokon

Holtan találtak egy 40 év körüli férfit Siófokon, a Balaton partján - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a távirati irodával.

A holttestet járókelők fedezték fel közvetlenül a víz szélén, a köveken; a halál okát még nem tudni.

Címlapról ajánljuk
Lefelé módosította idei gazdasági növekedési előrejelzését az MBH Bank, de jövőre javulás várható

Lefelé módosította idei gazdasági növekedési előrejelzését az MBH Bank, de jövőre javulás várható

A teljes fogyasztás tekintetében hozza a régiós átlagot Magyarország, a külső kereslet visszaesése és a beruházások elmaradása azonban a GDP-adatokat is jelentősen befolyásolja – mondta az InfoRádióban az MBH Bank elemzési centrumának vezető elemzője. Árokszállási Zoltán szerint az év végén 4,5 százalék környékén alakulhat az inflációs adat, míg a jövő évi átlag 3,5 százalék felett lehet.

Ismertette titkos részeket is tartalmazó győzelmi tervét az ukrán elnök

A béke elérése Ukrajna partnerein múlik, nem Oroszországon - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a parlamentben, ahol ismertette az öt pontból és három titkos mellékletből álló, győzelminek nevezett tervét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
Pluszba fordultak a tőzsdék, erős meneten túl a Dow Jones

Pluszba fordultak a tőzsdék, erős meneten túl a Dow Jones

A hétfői csúcsdöntések után tegnap elromlott a hangulat az amerikai tőzsdéken, és a vezető indexek végül eséssel zártak, főleg a chiprészvények esése miatt. Ezt követően az ázsiai piacokon vegyesen alakultak a mozgások, a japán tőzsde esett, de a kínaiak felpattantak. A globális hangulatromlás Európában is érezteti hatását a mai kereskedésben, lefelé vették az irányt az európai tőzsdék, míg az amerikaiak hamar kilőttek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×