eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Matt Damon szerint Brad Pitt a legjobb apa

Elismeréssel beszélt barátja, Brad Pitt apai teljesítményéről Matt Damon. Utóbbi szerint színésztársa nagyszerű szülő, olyannyira, hogy ő maga nem is tudna tanácsot adni neki.

Matt Damon úgy véli, barátja és színésztársa, Brad Pitt nagyszerű apa, akinek éppen ezért nehéz tanácsot adni a gyereknevelés terén.

"Gyakran összejövőnk, amikor ugyanabban az országban vagyunk, ilyenkor sokat mesélünk a családi élet gyönyöreiről és nehézségeiről. Nem tudnék tanácsot adni neki, hiszen jól boldogul, nagyon jó szülő" - nyilatkozta a Daily Mirror című brit lapnak a Bourne-sorozat sztárja.

Érdekes, hogy a szakmájukban és magánemberként is sok időt együtt töltő két színész élete párja egyaránt újabb gyermekáldást vár. Matt Damon és felesége, Luciana éppen a hétvégén jelentették be, hogy az asszony második babáját várja, míg Brad Pitt partnere, Angelina Jolie a hírek szerint ikreket szül majd.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: nem adjuk oda a brüsszeli bürokratáknak

Az olasz és a magyar két szabadságharcos nép, amely sohasem adja meg magát, sohasem adja fel a szabadságát, és sohasem engedi át az országát idegeneknek - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Olaszországban, a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésén, amelyet a Bergamo közeli Pontida kisvaros mezején tartottak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×