eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Holtan találták a manchesteri rendőrfőnököt

Holtan találták kedden Manchester rendőrségének főparancsnokát. Az angliai nagyváros rendőrkapitányának, Michael Toddnak a holttestét Wales északi részén, Snowdonia hegyvidékének mélyén vették észre túrázók, de a parancsnokot - mint a manchesteri rendőrség kedd esti közleményéből kiderült - már előző este óta keresték.

Helyettese, Dave Watson keddi nyilatkozatában elmondta: tudták, hogy Todd túrázni indult az észak-walesi hegyvidéken, de mivel nem érkezett hír róla, éjszaka keresni kezdték.

A kutatásba hivatásos hegyi mentők és a királyi légierő eltűnt pilóták fellelésére szakosodott mentőalakulatai is bekapcsolódtak, de a holttestet végül túrázók találták meg.

Todd halálának körülményeiről a halottkémi szemle elvégzésig a rendőrség nem ad ki információt.

A BBC azonban kedd este olyan értesülést közölt, hogy Toddnál családjának írt feljegyzéseket találtak.

A manchesteri rendőrfőnök egy időben a Scotland Yard helyettes főparancsnoka is volt, és értesülések szerint volt esélye arra, hogy a londoni rendőrség élére kerüljön. Nagy-Britanniában nincs országos hatáskörű rendőrségi szerv, de a Scotland Yard mindenkori főparancsnoka a legmagasabb rangú brit rendőrtisztnek számít.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: nem adjuk oda a brüsszeli bürokratáknak

Az olasz és a magyar két szabadságharcos nép, amely sohasem adja meg magát, sohasem adja fel a szabadságát, és sohasem engedi át az országát idegeneknek - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Olaszországban, a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésén, amelyet a Bergamo közeli Pontida kisvaros mezején tartottak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×