eur:
400.11
usd:
361.98
bux:
73059.71
2024. október 2. szerda Petra

Mindent kitálalt a lesifotós, aki szerethette Britney Spearst

Nem sokáig habozott a nyilvánosság elé állni élményeivel az a lesifotós, aki múlt hét szombaton egyéjszakás intim kalandba keveredett Britney Spears-szel. Adnan Ghalib első dolga volt elrohanni az egyik amerikai showba, hogy ott részletesen beszámoljon az éjszaka történtekről.

"Nagyszerű" - ezzel a jelzővel illette Adnan Ghalib lesifotós a Britney Spears-szel töltött éjszakát. A paparazzo a 20/20 című amerikai showműsorban beszélt a december 28-án éjszaka történtekről.

Az énekesnő az őt gyakorlatilag állandóan követő mintegy 40 (!) lesifotós közül szó szerint kiválasztotta Adnan Ghalibot, majd elmentek bulizni, végül a popsztár ágyában kötöttek ki.

"Az őt körülvevő emberek miatt lett Britney olyan, amilyen. Ha egyedül van, akkor nagyszerű" - jellemezte egyéjszakás szerelmét a hirtelen az énekesnő egyik leglelkesebb támogatójává váló paparazzo.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×