eur:
401.32
usd:
365.88
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Szuperhőst akar magának az énekesnő

Filmipari pletykák szerint az énekes-színésznő Natalie Imbruglia szívesen játszana Hugh Jackman oldalán az X-Men spin-offjában, a Wolverine-ben. Ennek érdekében a napokban állítólag egy meghallgatáson is részt vett.

A Magyarországon elsősorban énekesnőként ismert Natalie Imbruglia minden követ megmozgat, hogy szerepelhessen Hugh Jackman oldalán a Wolverine című filmben.

Az X-Men spin-offjaként (azaz egyik mellékszálának kibontásaként) tervezett mozi főszerepét napjaink egyik férfisztárja játssza, ám a női főszereplőt még nem választották ki.

Erre a szerepre pályázik Natalie Imbruglia is, aki ennek érdekében képes volt Ausztráliába utazni, hogy részt vegyen a válogatáson.

Ha már arra járt, megpróbálkozott egy ausztrál táncos vetélkedő, a So You Think You Can Dance háziasszonyi szerepének megszerzésével is - sikertelenül.

A februárban 33. születésnapját ünneplő - egyébként ausztrál - énekesnő pályafutását ugyanúgy kezdte, mint például Kylie Minogue: a Szomszédok című sorozatban.

Két évvel azután, hogy kilépett a sorozatból, elénekelte eddigi legnagyobb slágerét, a Torn-t, majd az 1998-ban megjelent albuma, a Left of the Middle 6 millió példányban fogyott világszerte.

Bár következő két lemeze (White Lilies Island, 2001 és Counting Down the Days, 2005) eladott példányszámban nem vetélkedhet az első albummal, utóbbi a brit slágerlista éllovas is volt, miközben a kritikusok is jól fogadták.

Filmes pályája eddig két filmből áll: 2003-ban debütált a Johnny Englishben Rowan Atkinson oldalán, majd egy évvel később szerepelt a kis költségvetésű független filmben, az Elise-ben is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×