eur:
397.98
usd:
359.8
bux:
0
2024. október 2. szerda Petra

Szaftos részletek a Manchester United bulijáról: "minden tömve volt csajokkal"

Miközben a manchesteri rendőrség nyomozást indított egy állítólagos nemi erőszak ügyében, melyet abban a hotelben követtek el, ahol a Manchester United labdarúgói tartották karácsonyi partijukat, pikáns részletek szivárogtak ki a karácsonyi buliról. Egy szemtanú szerint a partira Anglia különböző városaiból mintegy kilencven, 18 és 30 év közötti hölgy érkezett.

Nemi erőszak gyanúja miatt lezárta a rendőrség azt a hotelt, melyben hétfő éjszaka a Manchester United labdarúgói tartották karácsonyi partjukat. A feltételezés szerint az állítólagos bűncselekmény kedd hajnalban történt a manchesteri Great John Street Hotelben.

"A rendőrség vizsgálatot folytat egy Manchester központjában fekvő szállodában történt nemi erőszakról tett bejelentés ügyében. A rendőrséget kedden hajnali 4 óra 15 perckor értesítették a Great John Streeten található hotelből arról, hogy egy 26 éves nőt megerőszakoltak" - közölte a városi rendőrség egyik szóvivője.

"Valóban rendeztünk egy eseményt hétfő este. Minden lehetséges módon segítjük a nyomozást. Jelenleg zárva vagyunk, de remélhetőleg kedd este ismét ki tudunk nyitni" - mondta a hotel szóvivője.

Folyt a sör, a vodka és a whiskey

Közben pikáns részletek szivárogtak ki magáról a buliról is. Egy, a The Sun bulvárlapnak nyilatkozó forrás szerint Anglia több városából, így Londonból és Newcastle-ből is érkeztek nők a partira.

"A lányok némelyike szabályosan rávetette magát a játékosokra. Folyt a pia, a pincérnők rózsaszín pezsgőt adtak bárkinek, aki kérte. A játékosok egymás után öntötték le a sört, a vodkát és a whiskey-t" - tette hozzá a forrás.

Ryan Giggs, az est fénypontja

"Rooney és Rio (Ferdinand - a szerk.) az est nagy részét a táncparketten töltötték - de a legnagyobb sikert Ryan Giggs aratta Elvis-imitációjával. Felhajtotta a gallérját és az egyik dalára tátogott - mindenki körbeállta, hatalmas tapsot kapott" - tette hozzá.

"Minden tömve volt csajokkal. Egyik-másik nő teljesen kiütötte magát" - nyilatkozta még a nevét titokban tartó szemtanú.

A manchesteri rendőrség egyelőre hivatalosan senkit sem gyanúsított meg. A nyomozás tovább folyik.

Címlapról ajánljuk
Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Válaszcsapást helyezett kilátásba a kedd este Izraelt ért iráni rakétatámadásra Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és kudarcnak ítélte azt. Ugyanakkor Irán is figyelmeztette Izraelt, hogy tartózkodjon megtorló csapástól, mert súlyosabb válaszlépésre számíthat.

Akár karácsonyig is várhat az új kormányára Ausztria

Fennállása óta legnagyobb győzelmét aratta parlamenti választásokon Ausztriában a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ), de az elemzők szerint először mégis a jelenlegi kancellár, a választáson vesztes Osztrák Néppárt elnöke, Karl Nehammer kaphat kormányalakítási megbízást az államfőtől.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×