eur:
397.98
usd:
359.8
bux:
0
2024. október 2. szerda Petra

Spice Girls: a lányok utálják Victoriát?

Zavar van az erőben a Spice Girls háza táján: az együttes négy tagjának agyára megy Victoria Beckham különcködése.

Sikerrel tért vissza hazájában a Spice Girls, a lányok első londoni koncertje után mégis tapintható volt a feszültség: Victoria Beckham, azaz Posh Spice ugyanis, a többiek szerint, piti módszerekkel akar kitűnni.

Geri, Mel B, Mel C és Emma féltékenyen figyelték: ahányszor Posh a mikrofonhoz ért, a közönség hatalmas üdvrivalgásban tört ki, annak ellenére is, hogy jóval kevesebbet kellett énekelnie, mint a másik négy lánynak.

Mikrofonját egyébként is sokkal halkabbra állították a hangtechnikusok, mint a többiekét, így, amikor szólni akart a tömeghez, a hangját alig lehetett hallani.

És ez még nem volt elég: Victoria viselte a legmagasabb sarkú cipőt, így majd' egy fejjel a többiek fölé tornyosult, amikor pedig a ráadásban a lányok - a megbeszéltek szerint - fejükre húzták köpenyük kapucniát, Posh fedetlen fővel állt, nem akarta ugyanis elrontani remekbe szabott frizuráját.

Az aztán pedig már tényleg túl volt minden határon, amikor Victoria szólót táncolt egy, a toplessbárokban kötelező felszerelésnek számító rúd mellett.

Posh piti húzásai a lányok agyára mentek - számolt be róla egy jelenlévő, aki elmondta, hogy a színfalak mögött tapintató volt a feszültség.

Az együttes szóvivője ugyanakkor tagadta, hogy rossz lett volna a hangulat.

"A többieket is felvillanyozta, micsoda fogadtatásban részesült Victoria" - mondta.

Címlapról ajánljuk
Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Válaszcsapást helyezett kilátásba a kedd este Izraelt ért iráni rakétatámadásra Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és kudarcnak ítélte azt. Ugyanakkor Irán is figyelmeztette Izraelt, hogy tartózkodjon megtorló csapástól, mert súlyosabb válaszlépésre számíthat.

Akár karácsonyig is várhat az új kormányára Ausztria

Fennállása óta legnagyobb győzelmét aratta parlamenti választásokon Ausztriában a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ), de az elemzők szerint először mégis a jelenlegi kancellár, a választáson vesztes Osztrák Néppárt elnöke, Karl Nehammer kaphat kormányalakítási megbízást az államfőtől.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×