eur:
397.98
usd:
359.8
bux:
0
2024. október 2. szerda Petra

Önbíráskodás Athénban egy járdán álló autó miatt

Görögországban azzal vádolnak egy férfit, hogy kárt tett más vagyonában, amikor átmászott egy járdán parkoló autón Athénban.

Nem fértem el a négykerék-meghajtásos gépkocsitól, amelyik a járdán parkolt. Mérges lettem, ezért átsétáltam rajta, egy kicsit behorpasztva a motorháztetőt - mondta Taszosz Pouliszisz az állami televízióban.

A görög autósok rendszeresen figyelmen kívül hagyják a közlekedési szabályokat, amikor parkolnak. Gyakran látni járdán, kerekes székeknek épített rámpákon és kórházak előtt parkoló autókat.

A járdán álló autó tulajdonosa szemtanúja volt annak, amikor Taszosz Pouliszisz átgyalogolt járművén.

A férfi kihívta a rendőröket, akik őrizetbe vették a rongáló gyalogost és barátnőjét.

Most a bíróság elé kerülök rongálás miatt, míg a rendőrök még arra sem vették a fáradtságot, hogy legalább egy büntetőcédulát adjanak az autó tulajdonosának - panaszkodott Taszosz Pouliszisz.

Címlapról ajánljuk
Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Válaszcsapást helyezett kilátásba a kedd este Izraelt ért iráni rakétatámadásra Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és kudarcnak ítélte azt. Ugyanakkor Irán is figyelmeztette Izraelt, hogy tartózkodjon megtorló csapástól, mert súlyosabb válaszlépésre számíthat.

Akár karácsonyig is várhat az új kormányára Ausztria

Fennállása óta legnagyobb győzelmét aratta parlamenti választásokon Ausztriában a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ), de az elemzők szerint először mégis a jelenlegi kancellár, a választáson vesztes Osztrák Néppárt elnöke, Karl Nehammer kaphat kormányalakítási megbízást az államfőtől.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×