eur:
397.97
usd:
359.75
bux:
0
2024. október 2. szerda Petra

Mit csinál a gebe Mikulás a plázában?

Nagy-Britanniában egy bevásárlóközpont Mikulása nem hajlandó párnával kitömni a hasát, mert mint mondta, ezzel azt sugallná a gyerekeknek, hogy a kövérség jó dolog.

Bill Winton 80 éves, de igen vékony ember. Alakjáért megdolgozott, hiszen nagyon egészségesen étkezik, cukros üdítőket például egyáltalán nem fogyaszt. Éppen ezért büszke is a külsejére, olyannyira, hogy szívesen mutogatja alakját az embereknek.

Mindezzel nem is lenne probléma, ha a férfi nem Mikulásként vállalna munkát a skóciai Edinburgh egyik bevásárlóközpontjában.

A nagypapakorú ember azonban Mikulásként is úgy gondolja: ha a gyermekek kövér felnőttekkel találkoznak, azt fogják hinni, hogy ez a normális megjelenés, és ők is nyugodtan elhízhatnak.

Ezért a skóciai plázában sovány Mikulás köszönti az embereket, a férfi ugyanis nem hajlandó párnával kitömni a ruháját, hogy kövérebbnek tűnjön.

Gyakran kérdezik tőle a gyerekek szülei, hogy miért ilyen sovány, ő azonban ilyenkor mindig elmondja: ha egészséges életre akarjuk nevelni a gyermekeinket, akkor jó példát kell mutatnunk nekik. Ezzel pedig mindenki egyetért vele.

Címlapról ajánljuk
Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Válaszcsapást helyezett kilátásba a kedd este Izraelt ért iráni rakétatámadásra Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és kudarcnak ítélte azt. Ugyanakkor Irán is figyelmeztette Izraelt, hogy tartózkodjon megtorló csapástól, mert súlyosabb válaszlépésre számíthat.

Akár karácsonyig is várhat az új kormányára Ausztria

Fennállása óta legnagyobb győzelmét aratta parlamenti választásokon Ausztriában a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ), de az elemzők szerint először mégis a jelenlegi kancellár, a választáson vesztes Osztrák Néppárt elnöke, Karl Nehammer kaphat kormányalakítási megbízást az államfőtől.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×