eur:
397.98
usd:
359.8
bux:
0
2024. október 2. szerda Petra

Két hónapig bírta a házasságot a szőke kebelcsoda

Pamela Anderson beadta a válópert; a Baywatch sztárja alig több mint két hónapja esküdött "örök hűséget" harmadik férjének, Rick Salomonnak.

A 40 éves színésznő feloldhatatlan ellentétetekre hivatkozva kezdeményezi a válást az egyik Los Angeles-i bíróságon. Salomon, aki két évvel fiatalabb Andersonnál, leginkább arról ismert, hogy ő szeretkezett Paris Hiltonnal azon a videó felvételen, amely felkerült az internetre, s elindította a dúsgazdag örökösnőt a világhírnév felé.

Andersonnak nem ez az első házassága, amely csak néhány hónapig tartott: előző férjével, Kid Rockkal négy hónapig bírta; tőle tavaly vált el. A zenészt szeptemberben letartóztatták az MTV Las Vegas-i díjátadó gáláján, miután összeverekedett a szőke kebelcsoda első férjével, két gyermeke apjával, Tommy Lee-vel.

Anderson és Salomon Las Vegasban házasodott össze, ahol a színésznő egy mágus segédjeként lépett fel.

Címlapról ajánljuk
Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Válaszcsapást helyezett kilátásba a kedd este Izraelt ért iráni rakétatámadásra Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és kudarcnak ítélte azt. Ugyanakkor Irán is figyelmeztette Izraelt, hogy tartózkodjon megtorló csapástól, mert súlyosabb válaszlépésre számíthat.

Akár karácsonyig is várhat az új kormányára Ausztria

Fennállása óta legnagyobb győzelmét aratta parlamenti választásokon Ausztriában a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ), de az elemzők szerint először mégis a jelenlegi kancellár, a választáson vesztes Osztrák Néppárt elnöke, Karl Nehammer kaphat kormányalakítási megbízást az államfőtől.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×