eur:
397.89
usd:
359.4
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

Elvonóra megy, de előbb még szétdrogozza az agyát Amy Winehouse

Újraértelmezi a fehér karácsony fogalmat Amy Winehouse: bár az énekesnő beleegyezett, hogy az ünnepek után elvonóra megy, előbb még egy elképesztően nagy partit akar adni új lakásában, sok droggal és alkohollal.

A drog- és alkoholproblémáiról hírhedté vált énekesnő megfogadta: mindent megtesz azért, hogy élete visszazökkenjen a régi kerékvágásba.

Amy Winehouse engedett stábja akaratának és a jövő év első néhány hetét elvonókúrán tölti, de feltételt is szabott: csak akkor vesz részt a programban, ha előtte még bulizhat egy óriásit.

A 24 éves énekesnő, amellett, hogy barátaival meglátogatja kedvenc kocsmáit, hatalmas karácsonyi partit szervez a nemrégiben vásárolt kelet-londoni lakásában.

Egy ismerőse szerint Amy most valóban komolyan gondolja, hogy végigcsinálja az elvonókúrát, hiszen február 10-én meg kell majd jelennie a Los Angeles-i Grammy-gálán, ahol nem akar csalódást okozni.

"Amy beleegyezett, hogy rendbe teszi az életét az újévben" - mondta a barát.

"Fel akar lépni Los Angelesben, de előbb végigpartizza a karácsonyt - ez pedig minden bizonnyal ronda ügy lesz" - tette hozzá az ismerős, aki szerint az énekesnő, amióta férje, Blake Fielder-Civil börtönben ül, sokkal rosszabb állapotban van.

"Többet drogozik, mint eddig valaha. Olyan ez neki, mintha csak meginna egy pohár teát" - magyarázta a barát.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Az elmúlt napok sorozatos forintgyengülése folytatódott kedden is. A kora délutáni órákban a forint 398 felett az euróval szemben, ami új kéthavi forintmélypont. Ebben a Fed-elnök lassabb kamatvágásra utaló tegnapi beszéde, a dollár határozott erősödése, és az is szerepet játszik, hogy a Fehér Ház információi szerint Irán rövidesen ballisztikus rakétákkal fogja megtámadni Izraelt. A dollár ereje miatt a dollár/forint jegyzések 360-ig ugrottak, ami új egyhavi forintmélypontot jelent.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×