eur:
397.24
usd:
357.75
bux:
74085.56
2024. október 1. kedd Malvin

Elnémította a szépségeket Antonio Banderas

Még mindig megdobogtatja a női szíveket Antonio Banderas. A 47 éves spanyol színész ezúttal egy reklámfilm forgatásán kápráztatta el a vele együtt szereplő modelleket, akik a felvétel után nem győztek áradozni a régóta az Egyesült Államokban élő Antonio Banderasról.

Az egyik brit áruházláncnak forgatott reklámfilmet Antonio Banderas és négy modell, Erin O'Connor, Elizabeth Jagger, Laura Bailey és Twiggy.

A Hollywood aranykorából merítő kisfilm szerint a hölgyek egyetlen férfi kegyéért vetekednek egymással, utóbbi játszotta az immár 47 éves spanyol színész.

A történet és a valóság most nem állt távol egymástól, a hölgyek ugyanis egymást túllicitálva lelkendeztek Antonio Banderas miatt.

"Amikor besétált a forgatásra, mindenki elnémult. Annyira karizmatikus" - lelkendezett például a mindössze 29 éves Erin O'Connor.

"Öt nap forgatást követően már mindenki nagyon fáradt volt, de Antonio izgalmassá és mókássá tette a dolgokat. Zongorázott és amikor véget ért a forgatás, nem is akart távozni" - tette hozzá a modell.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban, miután Izrael kedd hajnalban a határt átlépve "korlátozott hadműveletet" indított a síita milícia infrastruktúrájának felszámolására, hogy ne támadhassa az észak-izraeli településeket - közölte az izraeli hadsereg (IDF).
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×