eur:
397.18
usd:
356.59
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

"Nyolc hosszú év után az emberek ismét hihetnek majd a kormányukban"

A közismerten demokrata párti érzelmű Barbra Streisand nyíltan is felvállalta, hogy a három esélyesnek tartott demokrata elnökjelölt aspiráns közül kit támogat. A színésznő Hillary Clinton mellett áll ki.

"Az Egyesült Államok elnökasszonya... Elképesztő gondolat. Valóban jelentős időket élünk, amikor egy nő lehetőségeinek nincsen határa" - indokolta Barbra Streisand, hogy az általa eddig (pénzzel is) támogatott három demokrata jelölt közül miért Hillary Clintont favorizálja.

"Hillary Clinton már eddig is bebizonyította nők generációinak, hogy a sikernek nincsen határa" - fogalmazott a színésznő.

Az Oscar-díjas művész döntése aligha meglepő, még akkor sem, ha korábban a demokrata jelöltek közül Hillary Clintonon kívül Barack Obamát és John Edwardsot is támogatta.

"Hillary a változás erőteljes hangja, most, hogy országunk fontos keresztúthoz érkezett. Vezetése alatt országunk világszerte visszanyeri az elveszített tiszteletet. Elsősorban a klímaváltozásra, az egészségbiztosításra és az erős gazdaság újjáépítésére akar koncentrálni. Nyolc hosszú év után az emberek ismét hihetnek majd a kormányukban" - hangsúlyozta Barbra Streisand.

Hillary Clinton közleményben köszönte meg az énekesnő támogatását: "Barbra az igazság, igazságosság és tisztesség védelmezésére használta hatalmas tehetségét. Sokra értékelem jelöltségembe fektetett bizalmát, miközben együtt dolgozunk nemzetünk irányvonalának megváltoztatásán".

Ahogy közeledik a jövőre esedékes elnökválasztás, az amerikai sztárok úgy állnak ki egyik, vagy másik politikus mellett. Kedden például az amerikai televíziós egyik legnagyobb csillaga, Oprah Winfrey tette le a voksát Hillary Clinton egyik legnagyobb demokrata riválisa, Barack Obama mellett.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×