eur:
397.18
usd:
356.59
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

Kultikus sztár született: "annyira király vagyok" - videó

Új szenzáció született a YouTube videómegosztón: Peter Nalics, "az orosz Borat". A 26 éves moszkvai egyetemi hallgató "Gitár" című dala hatalmas sikert aratott világszerte és így ő lett a YouTube első kultikus orosz híressége.

"Sosem voltam magányos, mert annyira király vagyok" - kezdődik Peter Nalics videóklipje, ami egy egészen elképesztő orosz akcentussal előadott dalban csúcsosodik ki.

A láthatólag amatőr körülmények között forgatott videóklip központi eleme egy Lada személygépkocsi, melyben Peter Nalics arra kéri a közelebbről meg nem nevezett hölgyismerősét, hogy ugorjon be a Jaguárjába.

Az angolul (...) előadott dalt a szerző tapintatosan feliratozta is (angolul...), de mind a hallható, mind a leírt szöveg természetesen hemzseg a nyelvtani és helyesírási hibáktól.

A klipet a szerző és barátjai még áprilisban vették fel az énekes dácsájánál és fel is tették a YouTube-ra. Érdekes, hogy a felvétel egészen októberig nem keltett különösebb visszhangot, ám a múlt hónap óta mintegy 350 ezren nézték meg. "A videó hirtelen népszerű lett" - kommentálta szűkszavúan sztárrá válását az egyébként zenét tanuló Peter Nalics.

A fiatalember sztárrá válása egybeesik a YouTube orosz nyelvű szolgáltatásának megindításával, amitől az oldal vezetői a látogatottság jelentős növekedését várják.

Vlagyimir Putyin orosz elnök egyébként kedden arról beszélt, hogy az orosz internethasználók száma az ezredforduló óta megtízszereződött, miközben szinte az összes iskolában már elérhető a világháló.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×