eur:
397.07
usd:
356.56
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

Betelt a pohár Pavarotti özvegyénél, és a tenor barátait is bepereli

Luciano Pavarotti özvegye beperelte a szeptemberben elhunyt világhírű tenor két barátját becsületsértés miatt. A nő 15 millió eurót követel rágalmazásért.

Nicoletta Mantovani 15 millió eurós kártérítést követel a világhírű tenor két barátjától, Franca Corfini Stratától és Lidia La Marcától, mert úgy véli, rágalmazó kijelentéseket tettek rá.

A nő ügyvédje, Anna Maria Bernini kiemelte: ügyfele úgy érezte, hogy a peren kívül nincs más lehetősége, mert a pletykák nem haltak el, sőt ismétlődtek.

Luciano Pavarotti özvegye kijelentette, hogy ha a bíróság neki ad igazat, a pénzt jótékony célra ajánlja fel.

Nicoletta Mantovani néhány héttel korábban az olasz sajtót kritizálta, mert több médiumban is "illetlen pletykák" jelentek meg a Pavarottihoz fűződő kapcsolatáról.

"Meg tudom védeni magam. Luciano viszont már nem, a lányunk, Alice pedig csak egy négyéves kislány" - fakadt ki ezt követően olasz közszolgálati televíziónak adott interjúban Luciano Pavarotti özvegye.

Nicoletta Mantovani tagadta, hogy a 71 éves korában elhunyt világhírű tenor után rengeteg adósság maradt, miként azt is, hogy rossz lenne a viszony közte, és Luciano Pavarotti első házasságában született három felnőtt lánya között.

Az olasz média többször is részletesen taglalta, hogy a tenor után 12,6 millió fontnyi (4,5 milliárd forintnyi) adósság maradt, miként azt is, hogy a pár házassága nem sokkal Luciano Pavarotti halála előtt már széthullóban volt.

"Luciano olyan ember volt, aki mindenre figyelt - minden értelemben... ami azt is jelenti, hogy családja minden tagjára elegendő pénzt hagyott. Lányai és köztem nincs ellenségeskedés. A sajtó és a televízió próbálja megrontani kapcsolatunkat" - mondta korábban a 37 éves Nicoletta Mantovani.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×