eur:
397.67
usd:
354.98
bux:
74334.36
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Eltiltották a gyerekektől a diákjával szexelő tanárnőt

Soha többet nem dolgozhat gyerekekkel az a 28 éves tanárnő, aki szexuális viszont folytatott 16 éves diákjával. Jo Gorman kormányzati feketelistára került.

A 28 éves, angolt tanító Jo Gorman idén június és október között folytatott viszonyt 16 éves diákjával. A vonzó külsejű tanárnő a vád szerint szexuális kapcsolata mellett fényképeket is készített a kiskorú fiúról.

A nőt örökre eltiltják a gyermekekkel való foglalkozástól és felkerül a brit kormány különleges listájára, mely a hozzá hasonló felnőttek neveit tartalmazza.

Közben a 16 éves fiú családja magánéletük tiszteletben tartását kérte a sajtótól. "Mindenki számára nagyon nehéz időszak ez. Arra kérnénk a médiát, hogy tartsa tiszteletben családunk magánéletét. Semmi mást nem szeretnénk az üggyel kapcsolatban mondani" - közölte a család.

Jo Gormant a devoni Paignton közösségi iskola vezetői múlt héten felfüggesztették állásából és hazaküldték. Az ügy pikantériája, hogy Jo Gorman férje ugyanannak az oktatási intézménynek az alkalmazottja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×