eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Börtön jár "az egyik utolsó szexuális tabu" megsértéséért

Egy év börtönre ítéltek egy brit iskolai felügyelőt, aki elismerte, hogy többször is lefeküdt a gondjaira bízott 15 éves fiúval.

A fiú korábban többször is igazolatlanul hiányzott az iskolából, ezért rendelték mellé felügyelőként a 44 éves Glenda McKenzie-t, akinek feladatai közé tartozott az is, hogy reggelenként elvigye iskolába a gyereket.

A kapcsolat azzal kezdődött, hogy a házasságban élő asszony iskolába menet megcsókolta a fiút. Többször haza is vitte, két alkalommal pedig védekezés nélkül szeretkeztek.

Két hónappal később a fiú közölte a nővel, hogy nem akar többé találkozni vele, mire az egyébként tinédzser lányát nevelő Glenda McKenzie üzenetekkel bombázta - egy nap hatvannal -, és azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz.

Az ügy végül a bíróságra került; az ítélethirdetéskor a bíró kijelentette: noha több enyhítő körülmény is a vádlott mellett szól, Glenda McKenzie nem kerülheti el a börtönt, "mert megsértette az egyik utolsó szexuális tabut, amely a fiatal fiúk és lányok védelmét szolgálja".

A vádlott ügyvédje azt hozta fel mentségül, hogy Glenda McKenzie nem akarta kihasználni a fiú fiatal korát, nemcsak vonzódott hozzá, hanem bele is szeretett - és sajnos nem tudta felmérni cselekedeteinek következményét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×