eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Viccből kényszerítettek szexre és vizeltek le egy lányt a fiatalok

Nyolc ausztrál fiú arra kényszerített egy 17 éves lányt, hogy orálisan szeretkezzen velük, miközben az egész jelenetet videóra veszik.

A 16 és 18 év közötti fiatalok orális szexre kényszerítették a lányt, miközben egyikük kamerával felvette az eseményeket.

Meggyújtották a lány haját, megverték, majd levizelték egy melbourne-i közparkban - hangzott el a júniusi eset bírósági tárgyalásán. A bíróságon a fiatalok bűnösnek vallották magukat.

Az ügyész a tárgyaláson kiemelte, hogy az egyik vádlott a rendőrök azt mondta: azért akarták orális szexre kényszeríteni a 17 éves lányt, hogy jót nevethessenek.

Az egyik tinédzser ugyanakkor azt állította, a lány nem ellenkezett. "Egyáltalán nem zavarta. Meg akarta tenni, ezért jött közénk" - mondta a fiú.

Ezzel szemben a lány azt mondta, hogy félt, ledermedt és erőtlennek érezte magát,

Az esetet később a tinédzserek DVD-re másolták át, és 5 ausztrál dollárért árusították az iskolájukban.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×