eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Íme a nő, aki 3,6 milliárdba kerülhet a sztárfocistának

A sminkmester Sadie Hewlett miatt válik feleségétől Thierry Henry, az Arsenal korábbi, a Barcelona jelenlegi labdarúgója. A nő egy reklámforgatáson ismerkedett meg a futballistával, akivel viszonya lett, ám Thierry Henry felesége rájött a dologra.

Akár 10 millió fontba (azaz 3,6 milliárd forintba) is kerülhet Thierry Henrynak félrelépése. A viszony idején még az Arsenalban futballozó világsztár egy reklámforgatáson ismerkedett össze a sminkes Sadie Hewlett-tel, akivel aztán szenvedélyes viszonyba bonyolódott.

A párocska forró hangú sms-eseket is váltott, ám a férfi balszerencséjére modellként dolgozó felesége felfedezte őket.

"Claire már egy ideje gyanakodott, így amikor egy nap Thierry otthon felejtette a mobilját, megnézte és megtalálta az üzeneteket. Az sms-ek tartalma nem hagyott benne kétségeket afelől, hogy mi folyik a háta mögött" - mondta a család egyik közeli barátja.

"Claire azonnal felhívta a számot és bemutatkozott, mire a vonal túlsó végén lévő nő letette a telefont" - tette hozzá az ismerős, aki szerint ezt követően a feleség számon kérte a labdarúgót.

Mindent maga mögött hagyott

Nem sokkal ezután a francia világ- és Európa-bajnok bejelentette: elköltözik a család észak-londoni otthonából és elhagyja az Arsenalt is, melyben nyolc évet játszott és melynek egyik szimbóluma és vezéregyénisége volt, és a Barcelonába igazol.

A 30 éves labdarúgó négy évig élt házasságban, egy gyermeke van, a kétéves Tea. A júniusban válságba került házasságnak egyébként gyorsan vége szakadt, miután a bíróság Thierry Henry "méltatlan viselkedésére" hivatkozva felbontotta a köteléket.

Az asszony most 10 millió fontot követel, szakemberek szerint nem is esélytelenül. A bíró valószínűleg azt a megoldást választja, hogy megítél egy bizonyos összeget és nem százalékot Thierry Henry jövőbeni bevételeiből.

Sztárügyvédek csatája

A perben mindkét felet sztárügyvédek képviselik az ügyben. Thierry Henry érdekeit az a Mischon de Reya cég próbálja meg érvényesíteni, amely Diana hercegnőt képviselte válásakor, jelenleg pedig többek között Heather Mills érdekeit védi.

A másik oldal számára valószínűleg nem lesz ismeretlen az ellenfél, hiszen Fiona Shackleton korábban Károly herceg, jelenleg Sir Paul McCartney képviselője.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×