eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Pénzzel váltaná meg a lelkiismeret-furdalást a sztárfocista

A lelkiismeret-furdalástól gyötört David Beckham egyszerre két otthont is vásárol édesapjának, akit kis híján leveszített. A sztárfocista ismét közel akar kerülni az édesapjához, akit majdnem elvitt a szívroham.

David Beckham egy új házat vásárol az édesapjának Nagy-Britanniában és egy lakást Kaliforniában, hogy mindig közel lehessenek egymáshoz.

A sztárfocista 59 éves apja súlyos szívrohamon esett át 12 napja, amelybe majdnem belehalt. A zokogó sztár többször is lefényképezték a londoni szívkórház közelében, ahol édesapját a legjobb brit orvosok kezelték.

A focista és édesapja között az utóbbi időben megromlott a viszony, Kaliforniában még nem is járt a nyár eleje óta, amikor a fia családja oda költözött. A focista ezért önmagát okolta az apja súlyos betegsége miatt.

Most aztán mindent megtesz az apja érdekében - amit csak pénzzel meg lehet vásárolni. A két új ingatlan mellett egy évre fizeti a nővért is, aki teljes munkaidőben gondozza majd Ted Beckhamet, amíg csak tökéletesen meg nem gyógyul.

A focista azt is megígérte, hogy rendszeresen meglátogatja majd az édesapját a szigetországban, hogy újra olyan szoros legyen a kapcsolatuk, amilyen valamikor volt. Különösen azt szeretné, ha az apja sok időt tölthetne az unokáival, Brooklynnal, Romeóval és Cruzzal.

Teden életmentő műtétet hajtottak végre a kórházban, a férfi azonban meglepően gyorsan gyógyul. "Ted szívrohama rádöbbentette Davidet, milyen sokat jelent neki az apja. Szent elhatározása, hogy megváltozik, be akarja bizonyítani az apjának, mennyire szereti" - mondta a család egyik, neve elhallgatását kérő barátja, aki szerint a két ingatlan egyfajta békeajánlat a fiú részéről.

A Los Angeles-i lakás ugyanis egészen közel van Beckhamék otthonához, a család így rendszeresen találkozhat. Ted ugyan nem akar az Egyesült Államokba költözni, de szeretné rendszeresen látni a fiát és az unokáit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az ukrán haderő frissen toborzott katonái demoralizáltak, rosszul képzettek és fizikailag és mentálisan is felkészületlenek – írja elemzők és ukrán parancsnokok értékelésére hivatkozva a Financial Times. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×