eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Totálkárosra "szerette" a luxusautót a homoszexuális pávakakas

Majdnem másfél millió forintos (4000 fontos) kárt okozott egy "homoszexuális" páva egy Lexusban, amelyet állítólag meg akart "erőszakolni".

Sir Benjamin Slade a biztosítóval akarja megtéríttetni a kárt, amelyet a ferde hajlamú pávakakas az egyik alkalmazottja luxusautójában tett - amikor a brit főrend állítása szerint meg akarta "erőszakolni" a pávakék Lexust. A felhevült állat karmaival összekarcolta a fényezést, és be is horpasztotta a karosszériát Sir Benjamin somerseti birtokán.

A kár eléri a 4000 fontot (1,4 millió forintot). A brit főrendnek az is meggyőződése, hogy a pávakakas ferde hajlamú, a tojók ugyanis barnák, csak a hímeknek van gyönyörű kék tolluk - amilyen a Lexus színe is.

Szerinte a pávakakas azért támadott ilyen vadul az autóra, mert azt hitte, hogy az egy másik hím. "Olyan vadul esett a karosszériának, hogy az szinte totálkáros lett" - jelentette ki az arisztokrata.

A biztosító, a londoni Lloyd's nem örült a kárigénynek. "Mindenféle kárigénnyel fordultak már hozzájuk, például ember elleni oroszlántámadás okozta kár megtérítését is kérték már. De azért még senki sem kért kártérítést, mert egy pávakakas szexuálisan bántalmazta az autóját" - ismerte el az arisztokrata.

Sir Benjamin szerint nincs más megoldás: ki kell tiltania Maunsel House-ból a pávakék Lexusokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az ukrán haderő frissen toborzott katonái demoralizáltak, rosszul képzettek és fizikailag és mentálisan is felkészületlenek – írja elemzők és ukrán parancsnokok értékelésére hivatkozva a Financial Times. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×