eur:
396.51
usd:
354.08
bux:
74785.78
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

"Bármi áron kerítsék elő a kislány holttestét!"

A 24 Horas című lap értesülése szerint az illetékes ügyész arra figyelmeztette a portugál rendőröket, hogy a McCann szülők megmenekülnek az igazságszolgáltatás elől, ha nem kerül elő kislányuk, Madeleine holtteste.

Madeleine május 3-án tűnt el abból az apartmanból, amelyben a brit McCann család nyaralt Praia da Luzban.

A portugál rendőrség szerint a szülők véletlenül túladagolták az altatót, amelyet kislányuknak adtak, hogy ők nyugodtan vacsorázhassanak barátaikkal, majd eltűntették a négyéves gyermek holttestét.

A kerületi ügyész hivatala ultimátumot intézett a rendőrséghez: találják meg Madeleine holttestét, vagy a McCann szülők megússzák a büntetést - mondta a 24 Horas portugál újság egy rendőrségi forrása hivatkozva.

Az ügyészség arra utasította a rendőröket, hogy bármi áron találják meg a kislány tetemét - írta a lap.

Az újság forrása felhívta a figyelmet arra, hogy a rendőrség eddigi erőfeszítései nem jártak sikerrel, nem tudták megtalálni a holttestet, pedig az elengedhetetlen az ügy megoldásához.

A McCannékkel szembeni vádemelés egy hajszálon függ - tette hozzá mindazonáltal a 24 Horas által idézett rendőrségi forrás.

Kate és Gerry McCannt szeptember 7-én nyilvánították hivatalosan gyanúsítottá a portugál hatóságok.

Antonio Cluny, a portugál ügyészeket felügyelő testület elnöke azt mondta: holttest és beismerő vallomás nélkül borzasztóan nehéz volna bizonyítani a gyilkosság vádját.

A szülők a kihallgatás után visszatértek Nagy-Britanniába. Megbízásukból a brit különleges erők (SAS) és a nemzetbiztonsági szolgálatok volt tagjai kutatnak a négyéves lány után.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×