eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 11. szombat Ferenc

Szenzáció: Kylie Minogue és Robbie Williams együtt!

Igazi szenzációval készülnek a jövő évi Brit Awards szervezői, akik nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint hogy Kylie Minogue és Robbie Williams személyében két megasztárt léptessenek fel az eseményen.

A 2008-as Brit Awards szervezői gondoltak egy nagyot és megkörnyékezték Kylie Minogue-ot és Robbie Williamst egy-egy fellépésre a díjkiosztó gálán.

A The Sun brit bulvárlap információi szerint az énekesnő már el is fogadta a felkérést, ami örvendetes fordulat a szervezők számára, hiszen Kylie Minogue idén kikosarazta őket, amikor társ-műsorvezetőnek hívták.

Robbie Williams fellépéséről pedig már részletek is kiszivárogtak. A Take That egykori énekese állítólag egy koporsóból kel majd ki, ezzel szimbolizálva visszatérését.

Az énekesnek az utolsó két éve nem sikerült túl jól, hiszen az Egyesült Államokban például nem fogyott megfelelően legutóbbi lemeze, amit ráadásul a kritikusok és rajongóinak egy része sem szeretett.

"Kylie megszerzése hatalmas fegyvertény. Mindig elviszi a pálmát, szemkápráztató előadást nyújt, és az otthon ülő nézők is imádják. Ami Robbie-t illeti, a koporsós elképzelésről még ne született megállapodás" - mondta a Brit Awards egyik bennfentese.

Címlapról ajánljuk

Guruló rendelők a hiányzó háziorvosok helyett – így működik a telemedicinális gyógyítás

Az elmúlt egy évben a leghátrányosabb helyzetű hazai települések közül negyvenben indult el a telemedicinális ellátás, amellyel a megszűnt háziorvosi rendeléseket igyekeznek pótolni. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője azt mondta az InfoRádióban, hogy a visszajelzések döntő többsége pozitív, a modern technológia segítségével akár több száz kilométeres távolságból is tudnak tanácsokat adni az orvosok.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×