eur:
397.24
usd:
357.75
bux:
74085.56
2024. október 1. kedd Malvin

Rendőr intette meg a trükkös szendvicsárust

Rendőrt hívott az egyik iskola igazgatója egy szendvicsárus nyakára, aki azoknak a diákoknak adott el ételt, akiknek nem fűlött a foguk az egészséges reformkoszthoz.

Ettől a tanévtől a brit diákok nem hagyhatják el az iskolájukat az ebédszünetben, így nem vehetnek többé ételt maguknak az intézményen kívül. Maradt tehát a menza és az otthonról hozott szendvics.

Michael Daley azonban alternatívát kínált a gyerekeknek: a diákok leadták neki rendeléseiket, a férfi pedig ebédidőben a kerítésen és a kapun át adta be a menüt.

Bár a diákok örültek a szedvicsárusnak, az iskolák egyáltalán nem: végül az egyik igazgató rendőrt hívott, hogy nyomatékosítsa, nem akarja Michael Daley-t többé az épület környékén látni.

"A gyerekek azt mondták, a diri nem örül, hogy idehozom az ételt. De nem hittem volna, hogy a rendőrséget is belekeveri" - mondta Daley, aki saját éttermét vezeti a wigani Standishben.

Hozzátette: a legtöbben csirkés tekercset rendeltek nála, sült csirkét palacsintatésztába tekerve, amit egyáltalán nem lehet gyorskajának nevezni.

"Nem hiszem, hogy bármi rosszat tettem. Ez őrület - méltatlankodott a férfi. - Üzletember vagyok, és megadom a vásárlóknak, amit akarnak. Ezek a srácok egyszerűen csak nem szeretik az iskolai kaját."

A Standish Középiskola igazgatójának is megvan a maga indoka arra, miért lépett fel ilyen keményen: az elsők között nyerték el az egészséges iskola címet a megyében.

"Fogások nagy választékát kínáljuk, amivel a diákok nagyobb része elégedett" - jelentette ki Hugh Crossan, aki szerint, ha a gyerekeknek mégsem ízlik valami, kérhetnek más ennivalót a konyhán, de hozhatnak otthonról is.

Hozzátette: nyilván a szülők sem örülnek neki, hogy csemetéik ismeretlen helyről szerzik be az ebédjüket a kerítésen keresztül.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×