eur:
397.24
usd:
357.75
bux:
74085.56
2024. október 1. kedd Malvin

Öngyilkos lett a két barátnőjét megölő férfi

Öngyilkosságot követett el egy életfogytiglanra ítélt rab Szegeden - közölte a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka.

A jogerősen elítélt férfi a zárkában az emeletes ágy keresztvasára akasztotta fel magát. A büntetés-végrehajtás országos parancsnoka vizsgálatot rendelt el az ügy tisztázására.

A távirati iroda úgy tudja: a férfit 2003 októberében, 67 évesen ítélték jogerősen életfogytiglanra azért, mert visszaesőként ölt.

A férfi feltételes szabadságra bocsátását leghamarabb 30 év múlva lehetett volna vizsgálni.

A jogerős ítélet szerint a férfi korábban megölte barátnőjét és ezért 13 évet kapott, majd 1997-ben kedvezménnyel szabadult és ezután 2000-ben új élettársát is meggyilkolta.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×