eur:
396.23
usd:
354.48
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

A rockhoz ragaszkodik a szupermodell - a kábítószerhez nem - képekkel

Megint egy rockerrel jár Kate Moss, de ezúttal egy igazi jó fiút választott, akinek az az egyetlen hibája, hogy láncdohányos.

A szupermodell új szerelme a The Kills nevű banda gitárosa, a 38 éves Jamie Hince. A kábítószeres és botrányhős Pete Dohertyvel szemben ő igazi jó fiú: abszolút puritán, kifejezetten befelé forduló, ahogy önmagát jellemzi: "láncdohányos vega". Ráadásul vonzó is, legalábbis ezt bizonyítja, hogy egy idei közvélemény-kutatás eredményeként bekerült a világ tíz legszexibb vegetáriánusa közé.

Az új kapcsolat megnyugtatta Kate Moss szüleit, akiket teljesen felőrölt az a két év, amelyet a lányuk Dohertyvel töltött. Nem csak a család, de még az egyébként szintén nem a visszafogottságáról híres Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa is többször győzködte a modellt, szakítson Dohertyvel, ha jót akar.

Az új szerelem híre a hétvégén derült ki, amikor először látták együtt a modellt és az énekesnőt a hátsó ajtón távozni egy londoni pubból; a sikátorban egy autó várta őket. A mulatozás egészen hétfő hajnalig tartott, és részt vettek benne a modell ivócimborái, Siena Miller és Rhys Ifans is.

A Hotel becenévre hallgató Hince hat éve alapította a zenekart az amerikai Alison Mossharttal. Azóta is egymás közvetlen közelében élnek Dél-Londonban, és nagyon ritkán adnak interjút.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×